1984 yılında Ankara’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi doğduğum şehirde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nden mezun oldum. Akademik kariyerin ardından tutkumun pastacılıkta olduğunu fark ettim ve bu alana yönelerek çeşitli workshop eğitimleri aldım.
Pastacılık eğitimlerimin ardından Merzifon’da ilk pastanemizi açtık. O günden bu yana her geçen gün kendimi ve pastanemizi geliştirerek, hem geleneksel hem de yenilikçi tatlılar ve adet ürünler sunmaya devam ediyoruz. Misyonum, kaliteli ve lezzetli ürünler sunarken, müşterilerimize unutulmaz tatlar yaşatmaktır.
Butik pasta evimizde, her özel gününüzü unutulmaz kılacak özgün ve lezzetli pastalar tasarlıyoruz. Taze malzemelerle hazırlanan, sanatsal dokunuşlarla süslenen her bir pasta, sizin hikayenizi anlatmak için burada.